19.12.13

Presentació de l'obra inèdita de Josep Punsola i de la seva Auca

La Comissió de Cultura de l'AVVHiR comparteix, recomana i us espera en aquest acte tan important per la cultura i per Mataró.

Els actes de l’Any Punsola van arribant a la seva fi amb una cita important aquest divendres: la descoberta de la placa commemorativa amb motiu del centenari del naixement del poeta i la presentació de la seva obra inèdita.

A les 18.30 h es descobrirà la placa al Carrer d’Enric Prat de la Riba, 21, la casa on va néixer el poeta fa 100 anys.

A continuació, a la Biblioteca Antoni Comas es farà la presentació de la publicació de "Calidoscopi / No fa tanta por la mort, Obra inèdita de Josep Punsola" realitzada a través d’un procés de micromecenatge (crowfunding). Aquest publicació està formada per l’obra Calidoscopi, que conté una vintena llarga de poemes que el poeta va oferir a l’aleshores promesa seva, l’obra Pèndol amb una dotzena de poemes, l’obra de teatre No fa tanta por la mort, així com també algunes proses i altres poemes que Manuel Punsola ha transcrit recentment.

També es presentarà l’ Auca de Josep Punsola, amb text d’Albert Pera i il·lustracions de Jordi Cuyàs, realitzada amb motiu d’aquesta celebració







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada