12.6.12

Lliurament de Premis 2on. Ralli Fotogràfic de l'Havana


Dissabte 2 de Juny es va celebrar el lliurament de premis del 2on. Ralli Fotogràfic de l'Havana

En primer lloc Jordi Bladé com a preident de l'AVVhiR va presentar l'acte, comentan els objectius del associacionisme veinal, enmarcant el ralli dins les diferents activitats culturals de l'associació.

Seguidament Alfons de Alfonso va presentar al membres del Jurat, concretament: Ramón Manent i Miquel LLeixà, amb la col·laboració de Montse Codina i del propi Alfons, que varen fer la selecció de les fotografies premiades.

També es va fer una menció especial a Mercé Corachan i a Montse Vilert com a organitzadores i participants a la gestió del Ralli per que podes ser una realitat.

Tot seguit Montse Vilert va explicar tota la logística del Ralli, el perqué dels temes escollits, nombre de participants ... i seguidament va projectar una presentació amb les 57 fotografies dels 19 autors participants.

Ja entrant en matèria Jordi Bladé va llegir l'acte del concurs amb els seguents premitas i les seves obres:

Racons de l’Havana    de  Josep Mª Jubany
De 120602 Premis Ralli Fotogràfic

El Mar  de  Potenciano Ahijado
De 120602 Premis Ralli Fotogràfic

El Vermell de Rosa Estévez
De 120602 Premis Ralli Fotogràfic

Millor col·lecció infantil de Dúnia García
De 120602 Premis Ralli Fotogràfic

Menció especial a la qualitat fotogràfica i creativitat de Fina Franco
De 120602 Premis Ralli Fotogràfic

Seguidament es va fer l'entrega de premis amb una breu intervenció dels premiats.

Miquel Lleixà va informar del projecte d'agrupar als aficionats a la fotografia del barri en un Grup per crear una cominitat fotogràfica, que incialment a l'ampara de l'AVVHiR, de manera virtual i física poder fer intercanvis, sortides, trasvassament d'experiencies i coneixements, organitzar cursos, gestionar el fons fotogràfic de l'AVVHiR, etc

Tothom que estigui interessat pot enviar un correu a:
fotoavvhir@gmail.com

Per acabar Ramón Manent explica la grata sorpresa de l'alt nivell de tots el concursants i el perqué de la selecció dels premiats.
El valor de la fotografia en el món actual, l'augment de la perticipació i dels afeccionats al món de la fotografia, el valor documental, historic i artistic, de l'acte de fer una foto ... i com això, per adquirir valor en el pas del temps, es aconsellable, catalogar adecuadament tot el nostre treball. Finalment Jordi Bladé tanca l'acte convidant a perticipar als actes de les Festes de Primavera i convidant als assitents a una copa de cava ....

Aqui teniu el poster amb totes les fotografies participants i unes imatges de l'acte de lliurament de premis. 

De 120602 Premis Ralli Fotogràfic







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada