13.5.12

Barri de l'Havana_Glòria Safont-Tria i l'Escola Montserrat Solà

L'AVVHiR ha col·laborat activament en el projecte " Barri de l'Havana_Glòria Safont-Tria i l'Escola Montserrat Solà" que es presenta dins l'exposició Al portal de casa i els constructors a Can Palauet, a partir del projecte de Jordi Canudas al barri del Remei de Vic.


L’exposició de Mataró i es planteja com a treball  a través del qual tres artistes locals, des de la seva perspectiva personal,  traslladen el procés a tres escoles de tres barris de la ciutat: Dani Montlleó ho fa amb els alumnes de 3r de l’escola Camí del Mig del Pla d'en Boet; Glòria Safont-Tria amb els de 4rt del Montserrat Solà, al barri de l’Havana, i Martí Anson amb els de 1er de l’escola Germanes Bartomeu de Rocafonda




Des de l'AVVHiR, s'han proporcionat documentació, sobre tot del Fons Fotogràfic de l'AVVHiR, així com contactes,  capgrossos, etc ...

ÉS una experiencia molt interessant i enriquidora tant pels alumnes, la propia escola i pels propis veïns i ciutadans en general.

Aquest díes es pot visitar " la intervenció" dels alumnes en l'spai central de Can Palauet, us animem vivament a fer-ho.
           
Aquí us deixem un petit recull d'enllaços on podeu trobar tota la informació sobre aquesta exposició:

Video de "La Fàbrica" a MT1V


Video M1TV de la noticia de la inauguració de l'exposició


TV3 Telenoticies Comarques ( minut 15' 40 '')


Web de l'Escola Montserrat Solà explicant el projecte


La noticia segons el Capgros


Enllaç de l'IMAC presentat l'Exposició


Album de fotos de l'exposició




Des de l'AVVHiR donem les gracies molt activament a Pere Pujades, Rosa Clar i Familia, Manel Cusachs, Francesc Safont-Trias i Miquel Lleixà.


Text, recull d'enllaços i fotos per Miquel Lleixà





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada