31.1.10

Canvis importants al Pla de Serveis de Temporada de les Platges

Finalment després de més de 5 anys de reunions i treballar amb L’Ajuntament, per aconseguir sobre tot,un descans digne per al veïns de 1ª. Línea de mar durant l’estiu, s’anuncien canvis sobre el horaris i el nivells sonors als “xiringuitos” de la platja.

Al “Pla de Serveis de Temporada de les Platges de Mataró per als anys 2010 a 2014”, que preveu aprovar l’Ajuntament hi ha canvis importants respecte al d’anys anteriors, les que més afecten al descans del veïns són:

- Es limita l’horari a la 01:00 entre setmana i a les 02:00 les vigílies i dissabtes.

- Serà obligatori tenir instal•lats limitadors de so

Com a AVVHiR estem satisfets d’aquests canvis I cel•lebrem que es busqui l’equilibri necessari per a la bona convivència entre el empresaris, els usuaris i els veïns del barri.

De totes maneres l’experiència d’anys anteriors ens fa témer el resultat real d’aquestes normatives, sense un control exhaustiu i una aplicació estricta de les sancions per incompliments … tot això serà bones intencions però pocs resultats.

A més a més del soroll hi ha situacions problemàtiques d’ocupació del passeig amb ampliacions abusives dels espais de terrassa, de la platja tancant el pas als vianants i banyistes, temes puntuals de neteja els caps de setmana, temes de seguretat ciutadana durant les nits, temes de trànsit sorollós i embussos a les matinades , etc … Tots aquests temes també els estem treballant i reivindicant des de l’AVVHiR amb resultats no sempre del tot satisfactoris.



La noticia segos el Tot Mataró: L’ajuntament presenta el Pla de serveis de les platges fins el 2014


Aquestes fotos són exemples :






El empresaris es queixen:



Noticia segons CapGros: Limitar els horaris dels bars de platja promourà el botellón’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada