15.12.09

Trobada de Corals a Malgrat amb La Perla de l'Havana

La Coral La Perla de l’Havana va participar el passat diumenge 13/12 a la trobada de Corals de Malgrat de Mar organitzada per la Coral Atzavara.

En aquesta trobada i va participar l’Associació Amics de la Música de Malgrat de Mar, dirigida per Dolors Viñuela, la Coral Atzavara de Malgrat de Mar, també dirigida per Dolors Viñuela, i la Coral La Perla de l’Havana, Dirigida per F.Xavier Rosell. Estava previst que participés la Coral Amadeus de Torrelles de Llobregat, dirigida per Xavier Tobella, que finalment no va fer-ho degut a la mort sobtada d’un dels seus membres.


De Trobada de Corals a Malgrat de Mar



Va començar el concert la Coral La Perla de l’Havana interpretant tres cançons, seguidament va fer-ho l’associació de Amics de la Música amb dues peces, i finalment la Coral Atzavara també va interpretar una cançó i un conjunt de quatre cançons mundialment conegudes.
Seguidament totes les corals juntes van interpretar un conjunt de cançons, primer dirigides per F.Xavier Rosell i després per Dolors Viñuela, ja per acabar Xavier Tobella, director de la Coral Amadeus Torrelles de Llobregat, que tot i el moment de dolor , va assistir en representació de la Coral, va dirigir al conjunt interpretant Santa Nit i va aconseguir que el públic cantés unes estrofes.


De Trobada de Corals a Malgrat de Mar

Com a final de festa, les Corals participants i els seus acompanyants, varen ser obsequiats amb un esplèndid piscolabis.

Enllaç:

Àlbum de fotos de la trobada de Corals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada