14.12.08

Festa de l'Arbre 2008

Amb un gran èxit de convocatòria s'ha celebrat la Festa de l'Arbre 2008 a la Plaça de l'Havana. La festa ha estat molt complerta amb un seguit d'activitats, que tot i ser dirigides principalment cap els infants, també han fet gaudir a tots el pares i mares, veïns i veïnes que ens han acompanyat. Aquesta festa està pensada com una promoció d'un Nadal sostenible, per això es planta un arbre artificial, fet amb materials totalment reciclables o recuperables per properes ocasions, amb llums led de baix consum, i es guarneix amb objectes casolans reciclables, ampolles de plàstic, CD's usats, etc ... així mateix durant la festa es reparteixen els tríptic "per un Nadal sostenible ja publicats en el Blog.

Primer s'han fet uns petits tallers per pintar i penjar a l'arbre CD’s reciclats. Després s’ha fet cagar el tió amb un 200 nens participant de l’activitat. S’han repartit 40 litres de xocolata desfeta amb els seus respectius “melindros”. S`ha fet una petita cantada de nadales a càrrec de la Coral la Perla de l’Havana i una teatralització amb titelles de contes de Nadal.

A més a més s’han recollit moltes cartes per als Reis Mags d¡’Orient que els veïns omplien amb les seves peticions per al nostre barri.

Aquí us deixem una imatge de cada una de les activitats, si voleu, clicant aquest ENLLAÇ podeu veure les fotos de la Festa l’Arbre.










2 comentaris:

  1. Molt guapa la festa.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per l'esforç que heu fet .La canalla especialment s'ho pasa d'alló més bé amb aquets actes, peró es evident que la resta també en gaudim , ja ens tocaba poder fer ús del nostre barri com mai avans s'ha fet .
    Bones Festes per tot-hom!

    ResponElimina