8.4.08

Visita al NOU LOCAL del Camí Ral 159

Avui l'Associació de Veïns i el Casal de La Gent Gran amb la Presidenta del Pla Integral de l'Havana, Montse Lopez, el regidor de Participació Ciutadana, Carles Fernández i la regidora de Gent Gran, Maria Carmen Esteban, hem fet una "visita d'obres" al nou local.

Aquest és l'aspecte que presenta avui el local del Camí Ral 159 on ja s'han iniciat les obres per adecuar-l'ho als nous usos. Si tot funciona com està previst es podrà fer un acte, i poder la inaguració oficial, durant les Festes de Primamera del barri de l'Havana el 31 de maig i 1 de juny.




1 comentari:

  1. Una proposta semblant, la de l'Ajuntament de Barcelona per embellir el paisatge urbà mitjançant uns concursos, sembla interessant. Potenciar l'Art al Carrer és una bona opció per donar a conèixer treballs d'estudiants que tenen talent, però que difícilment poden mostrar les seves habilitats artístiques. Però, a més dels estudiants d'Arquitectura , per què no fer-hi participar també en aquests concursos estudiants d'Arts Plàstiques i Disseny, i de les Escoles Superiors de Disseny ?
    Anna

    ResponElimina