17.12.07

Visita comentada del projecte de remodelació de Can Marfà

Dins el marc del Pla Integral del Centre-Eixample-Havana com a seguiment dels projectes que es porten a terme al nostre barri, dissabte 15 varem tenir la oportunitat de fer una visita guiada a les naus de Can Marfà.
Aquesta visita va ser convocada per la Presidenta del Pla Integral Centre-Eixample Havana, Sra. Montserrat López, acompanyada del Conseller delegat d'Obres, Serveis i Manteniment, Sr. Francesc Melero, i el cap de serveis d’obres, el Sr. Lluís Gisbert


Va ser una visita molt interessat un varem poder copsar la magnitud real de totes les obres, reconstruccions i remodelació d'espais que s'han de fer per portar a terme aquest projecte tant emblemàtic d'aquest govern municipal, i mol important pel nostre barri i pel conjunt de la ciutat.
En tot moment en Lluís Gisbert va anar informant de les actuacions concretes que el projecte preveu per cada espai, amb tota classe d'explicacions i detalls.
El més immediat serà començar l'enderroc selectiu del edifici d'oficines entre el Camí Ral i el Carrer de les Rates el Gener del 2008, traslladar el equipaments i serveis que encara hi queden (TVM, alguns magatzems, etc ...) abans de l'estiu del 2008, per tenir un ritme fort de construcció durant el 2009.Tot i que encara queden molts detalls per concretar, com a AAVV estem satisfets del projecte en general i sobre tot agraïm la sensibilitat i el interès que demostren aquest tipus de actes dins d'un projecte que creiem molt important al nostre barri com és el Pla integral de l'Havana i Rodalies.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada