13.10.07

Ens han "RUBAU" el parquing del carrer Solís

Des de l'AVVHIR un cop més tenim sentiments contradictoris, ens expliquem: Tot i que estem molt satisfets pel començaments de les obres d'un nou equipament, i especialment que es tracti d'una escola, l'efecte immediat es que desapareix un gran aparcament lliure de superfície al barri.
Suposem que el nom de la constructora no hi te rés a veure, però el fet és que ens l'han "rubau".

Les places d'aparcament són un veritable problema i des de l'AVVHiR n'estem totalment conscienciats i és una de les nostres constants reivindicacions, de fet no acabem d'entendre que no es puguin fer Pàrquings soterrats sota l'escoles, com per exemple aquesta que començarà a construir: El CEIP Montserrat Solà.

Com a informació adjuntem un petit recull de Pàrquings Suburbans lliures de peatge de Mataró, podeu veure'l AQUÍ

Hem observat que alguns veïns estant fent servir el solar situat al Costat de l'ermita de Sant Simó com a pàrquing lliure.

AQUÍ podeu trobar la publicació de `'inici de les obres i un petit croquis del projecte del nou CEIP Montserrat Solà.

1 comentari:

  1. Hola,
    T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.
    Gràcies,
    www.charlivistaalegre.blogspot.com


    Carlos

    ResponElimina