20.5.07

FESTES DE PRIMAVERA 2007

Arriben un any més les nostres festes de barri. En aquestes dates els veïns sortim al carrer a gaudir del que ja comença ser tradicional, els espectacles i les activitats de tota mena, que ens apleguen al voltant dels nostres carrers.
Unes festes que tenen el seu principal atractiu en els veïns, unes festes de cultura popular, de gresca conjunta i de sentit de barri.
Volem que el nostre barri, s’ompli de llum i color, que tots els veïns vivim la festa, per això us proposem que guarniu els vostres balcons amb senyeres i domassos, per que tothom sàpiguen que estem de festa.

Aquest any hem volgut donar un tomb més a les nostres festes i hem ampliat i diversificat les activitats en diferents punts, aprofitant la renovació de la seva façana, el divendres dia 1 a la capella de l’Hospital, un concert de Jazz, a la nova escola Anxaneta, i farem el 2on Torneig de warhammer aliances per parelles de Catalunya, a la plaça Francesc Pi i Margall, la trobada d’intercanvis de plaques de cava i el ball, a la plaça de l’Havana la tradicional demostració de Tai-txi i la sortida amb bicicleta, al Callao, els jocs infantils, els castellers i el concurs d’arròs i a la plaça de Sant Simó la Tirada de petanca.

Tots aquest actes, no serien possible sense la col·laboració de entitats, comerços del barri i de molta gent disposada a treballar per l’Havana.

Amb aquestes activitats, esperem que tots puguem gaudir d’unes bones FESTES DE PRIMAVERA DE L’HAVANA 2007 i que aquestes serveixin per fomentar la relacions i participació de tots.

Bones Festes a Tothom

Joan Salrach i Ricós
President de l’Associació de
Veïns de l’Havana i Rodalies





Clicant aquest ENLLAÇ podeu descarregar el programa de les festes amb format PDF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada