25.4.07

Contenidors sempre plens CANTONADA SEMPRE BRUTA

Reproducció de un fragament de la carta adreçada als serveis municipals de Serveis i Manteniments per part d'un veí de l'Havana.


"Com poden engegar una nova companya de recollida de matèria orgànica quan encara no han estat capaços de coordinar de forma adequada la recollida del paper i el plàstic. La seva manca de capacitat d'organització encara es més maligna per al medi ambient. La gent troba els contenidors plens, atès que la freqüència de buidat es del tot insuficient, això provoca que els papers i els plàstics s'apilonin en les aceres i qualsevol lleu ventada els escampa per la ciutat. La seva incompetència ha fet millor la solució anterior, tota la brossa estava barrejada, però al menys no omplíem la ciutat de plàstics i papers.Senyors cal que es posin les piles, el medi ambient es cosa de tots i no ens podem permetre gestions com la de vostès. "La nostra participació es tant imprescindible" com la seva organització."











La resposta del Conseller delegat de serveis i Manteniment demana comprensió per un nou model de recollida i apunta una major freqüència de recollida a partir de 1 de març. Han passat 2 mesos i la brutícia es segueix acumulant. Les imatges són evidents.

Com a ciutadans hem de fer pressió i avisar/denunciar les anomalies que observem. La manera més practica es fer-ho mitjançant el telèfon d’Atenció Ciutadana 900 859 009. És gratuït, ràpid, ens donen una referència i la nostra queixa/sugerència consta a l’estadística municipal.

Això no treu que en paral·lel des de l’Associació de veïns fem les gestions directes amb els responsables municipals per intentar trobar solucions adequades.

Us animem a participar tant al telèfon d’Atenció Ciutadana com a través de l’AVV HiR
Correu aavvhanana@hispavista.com

1 comentari:

  1. -ALGÚN EM SABRIA DIR PERQUÉ DARRERAMENT ELS QUE NO TENIM GÓS NI ANIMAL DOMÉSTIC DE CAP MENA, TENIM QUE TROBAR-NOS ELS NOSTRES PORTALS PLENS DE PIXARADES I ALTRES "OBSEQUIS " SIMILS , PERÓ SÓLIDS QUE LA MAJORIA DE VEGADES IMPLIQUEN QUE PER PODER ENTRAR A CASA HAGUIS DE TREPITJAR OBLIGATÓRIAMENT ALLÒ QUE LA GENT QUE TÉ GOS, NO VOL A CASA SEVA I LI PERMET A L'ANIMAL QUE HO FACI A CASA DELS VEÏNS????? SI MAI LA MEVA FILLA O JO MATÉIXA ENS FOTEM DE CAP GRÀCIES A LA MERDA DELS GOSOS DELS VEÏNS INCIVICS,.. POTSER EM DEDICARÉ A DENUNCIAR A TOTS ELS QUE EN TENIU PER DEMANAR RESPONSABILITAT CIVIL..JA VEIE-HO QUE OS DIC... O POTSER PERDO L'ESTONA I POSO UNA CAMERA AL MEU PORTAL I AIXÍ NO PAGARÀN JUSTOS PER INCIVICS PECADORS... A MÉS , JA VOLDRIA JO QUE TINGUESS-HO QUE TANCAR FINESTRES AL JULIOL PER PODER DORMIR SENSE RESPIRAR L'AMONIAC DE LES PIXARADES I ELS MOSQUITS QUE CAUSEN ...
    AU , VEÏNS PRO-FAUNA, MOLTES GRÀCIES I SALUT !!!

    ResponElimina