25.10.06

DEBAT politic i participació dels veins de l'HAVANA

Altre cop, i qüasi creant tradició, des de l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies s'ha organitzat un debat amb les forces polítiques amb representació a l'Ajuntament de Mataró, moderat per en Pep Andreu. El tema "¿Qui gestionará millor el nou Estatut?"



El debat va començar amb una exposició de cada ponent: Sr. Ramón Bassas pel PSC, Sr. Toni Valls per CIU, Sr. Paulí Mojedano pel PPC, Sr. Jaume Graupera per IV-EUiA i Sr. Jordi Galdón per ERC. Després un torn de replica i d'alusions on van sortir tota clase de propostes i també alguns retrets de partit a partit.


També va haver-hi temps per un torn de preguntes dels assistents. Preguntes a vegades massa concretes i buscant receptes universals que no sempre es van contestar per part dels representants politics.


Al final es va cloure l'acte amb la intervenció del president de l'AVV de l'Havana i Rodalies, Sr. Joan Salrach agraïn la participació de tots els representants polítics i assistents, fent notar que tot i reconeixent la dificultat de respondre algunes preguntes, en general s'hagués preferit més propostes i menys retrets.

La valoració es positiva tot i que la participació va ser menor que la del debat de l'Estatut, pel proper, poder les municipals, esperem poder organitzar-ho altre cop i sobre tot engrescar a més veïns a participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada